Det rigtige legetøj kan forbedre jeres forhold betydeligt

Vil du gerne beholde det sunde og aktive sexliv i havde i starten ?

Hvis i havde et godt sexliv i starten, hvor det skete lidt her og der. Altså med andre ord, ofte. Ja så kan man godt blive lidt skuffet når det aftager. Derfor gælder det om ikke at lade det ske. 

Den lille lyserøde sky man sad på i starten, den har det med at fordufte. Dine endorfiner i kroppen er lidt som en demo. De første 6 måneder får du dem serveret. Derefter skal du arbejde for dem. Det er dog ikke helt så svært som du måske tror. Du / i skal bare sørge for at udleve de frække fantasier. Dem der får dig til at smile uhæmmet i løbet af dagen. 

Det kan være lidt en overvindelse at åbne helt op for sine seksuelle lyster overfor sin partner. Men hvis ikke du gør det, så ender det med sex hver onsdag i missionær stilling. Resten af ugen er det sparke dæk i  garagen for ham og strikke sokker på sofaen for hende. Altså nu er det måske lige lidt overdrevet, men pointen er at det ender med at blive kedeligt. 

Find dine frække fantasier frem fra mørket!

Det at åbne op omkring sine lyster kan være befriende. Det kan være du elsker bestemte måder at have sex på. Måder der gør at du bare bliver mere tændt og får bedre orgasmer. Så hold det ikke tilbage, din partner elsker dig trods alt og vil uden tvivl ikke løbe skrigende væk. 

Mange af de fantasier kan nemt indebære sexlegetøj. Det blev ikke mindst siden fifty shades of grey langt mere stuerent. Pludselig var BDSM ikke nær så slemt og pludselig frækt istedet for perverst. Det at udleve dominans blev noget mange pludselig skulle prøve. Uanset om det nu er frække bondage lege eller måske en anal plug. Prøv tingene af. Det skader aldrig at udvide horisonten. Det værste der kan ske er at du får en helt normalt orgasme.

Author: admin

3.015 thoughts on “Det rigtige legetøj kan forbedre jeres forhold betydeligt

  1. indian pharmacy paypal [url=http://indiapharmacy.guru/#]Online medicine order[/url] top 10 online pharmacy in india indiapharmacy.guru

  2. cytotec buy online usa [url=http://misoprostol.shop/#]Misoprostol best price in pharmacy[/url] buy cytotec over the counter