Derfor skal I bruge digital asset management i virksomheden

Hvis du er ejer eller medejer af en mellemstor eller større virksomhed, så kan det stadig være, du mangler at stifte bekendtskab med begrebet om digital asset management. Hvis du ikke kender til det, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her vil vi nemlig komme vidt omkring, hvad begrebet dækker over, og hvorfor det er smart at bruge i virksomheden. Nysgerrig? Læs med, og bliv klogere!

Digital asset management (DAM)

Man bruger ofte forkortelsen DAM, når man taler om digital asset management. Det dækker et over system, der muliggør, at man samler alle virksomhedens digitale filer det samme sted. Det betyder, at det bliver lettere for de ansatte i virksomheden hurtigt at finde en bestemt fil. Hvis I gerne vil have et DAM-system til virksomheden, så kan I få hjælp til det af https://www.encode.eu/. Det behøves altså slet ikke at være besværligt at få sat op, og det vil være en stor hjælp for alle i virksomheden. Fortsæt læsningen, og find ud af hvorfor.

Har I problemer med plads?

I bruger sikkert en anden løsning end DAM lige nu. Det er der stadig mange, der gør. Der er mange virksomheder, der opererer med et delt drev, hvor de forsøger at samle alle filer ét sted. Mange oplever dog, at der ikke er plads til alle filerne, og man kommer i pladsmangel, når man overskrider et par tusind. Det betyder, at man bliver nødt til at have flere drev, og det er ikke bare rodet, det kan også betyde, at man kommer til at bruge længere tid på at lede efter en fil, og som du nok som chef allerede ved, så er tid penge. Derfor skal I naturligvis ikke spilde tiden med at lede efter filer, når I er på arbejde,

Plads til alle slags filer

I et DAM-system er der plads til alle mulige forskellige slags filer. Der er både plads til billeder, videoer, lydfiler, dokumenter og meget mere. Det er samtidig muligt at lave en fornuftigt informationsarkitektur over filerne, så folk hurtigt kan finde det, de skal bruge.

Del filer

Når I skal dele filer i virksomheden, kan I vælge at gøre dette via links – det er en effektive metode inden for fildeling. Du kan tilmed selv administrere, hvornår et givent link skal udløbe, samt hvem der skal have adgang til det. I kan også bruge portalerne til at dele filer med kunder eller partnere.

Hvornår skal man have et DAM-system?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt jeres virksomhed ville nyde godt af et DAM-system? Du kan jo overveje, om I ofte har svært ved at finde filer, om I ofte har filer, der er for store til at blive sendt i E-mails, hvis I har oplevet, at der er filer, der er blevet sletter fra fællesdrevet, eller hvis I ikke kan finde det rigtige logo i jeres digitale rod. Et DAM-system effektiviserer en virksomhed og sørger for, at alt er i orden og på sin plads.

Author: admin

243 thoughts on “Derfor skal I bruge digital asset management i virksomheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *