Har du en gammel kælder, der er alt for fugtig?

Der er i dag mange ældre hjem, der bliver solgt netop fordi, de har en kælder. Mange unge par især ser nemlig kælderen som et kæmpe aktiv. Her er der masser af rum og plads, der kan bruges til blandt andet opbevaring eller ekstra udnyttelse – og det giver mange muligheder for at skabe det liv i et hjem, som man drømmer om.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Og har du også en skøn kælder, som du ikke vil være foruden? Så kan det dog være, at der er et problem med den.

Når der ikke er optimal opvarmning og udluftning i kælderen

Når det kommer til en kælder i et ældre hjem, er der nemlig ofte én tendens, der viser sig. Og det er fugt. I ældre hjem er fugt ofte et stort problem, idet det ikke er noget, der blev taget lige så stort en hensyn til før i tiden. Og netop en kælder er et perfekt sted, idet der ikke er den opvarmning og den udluftning, som det måske gør sig gældende i de resterende rum i hjemmet.

Derfor kan det være, at det er tid til at bekæmpe den fugt, der er i din gælder, hvilket du blandt andet kan se mere om på https://fjern-fugt.dk/fugtskader/fugt-i-vaegge/

Måske er det på tide at få lagt dræn

Og det kan du gøre på flere forskellige måder. Først og fremmest bør du dog tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med det at lægge dræn. Men hvad er det, og hvordan lægger man dræn, tænker du så nok – heldigvis er det ikke så kompliceret.

Dræn hjælper dig med at lede fugt væk fra din grund, så den ikke får mulighed for at trænge ind i dit fundament blandt andet via soklen. Derfor sænker du risikoen for vandskader, sætningsskader og følger af fugt som for eksempel svamp og dårlig lugt.

Der er tale om en både ressource- og tidskrævende proces

At få lagt et dræn er noget, der ofte kræver fagfolk, og derfor vil det også være en pris, du skal tænke med i dit budget. Dog er den meget afhængig af, hvor dybt der skal graves, og hvilken jordtype der findes omkring huset. Er der samtidig behov for understøttelse af fundamentet, vil prisen også stige. Det er altså en både ressource- og tidskrævende opgave at gå i gang med.

Indhent tre gratis og uforpligtende tilbud på at få lagt dræn online

For at du får den bedste pris anbefales det således, at du indhenter forskellige tilbud hos fagfolk. Og hvis du tager et kig online, har du faktisk mulighed for at indhente helt op til tre tilbud – både gratis og uforpligtende. Det betyder, at du kan få en faglig vurdering på, hvad det vil koste dig at få ordnet din fugtskade eller eventuelt forebygge den via dræn, og derfor vil du have et bedre prisoverslag, du kan gå ud fra.

Author: admin

3.258 thoughts on “Har du en gammel kælder, der er alt for fugtig?

  1. where can i buy generic clomid without dr prescription where to buy generic clomid pill or where to buy clomid pill
    https://rufox.ru/go.php?url=https://clomid.club can you get generic clomid pills
    [url=https://maps.google.gr/url?q=https://clomid.club]cost cheap clomid online[/url] where can i buy generic clomid pills and [url=http://www.sanclick.com/member.php?761089-zoewtqrntr]where can i get cheap clomid without prescription[/url] cost clomid no prescription