Mal dit hus i tidens moderne faver

Guide til væggenes farver i det nye år

2021 er et år, der måske bliver lige så mindeværdigt som 2020, for al den positive energi det vil blive fyldt af, i modsætning til corona der definerede året forinden. Tendenserne peger på, at dette år vi går ind i bliver farverigt, da der skal fyres op for den helt store fest. Vi er i skrivende stund desværre ikke helt klar til at åbne champagneflaskerne, men vi står med dem mentalt set. Derfor bliver året et festligt og farverigt et, når man ser på design, mode og indretning.

Et moderne hus anno 2021

Hvis man skal indrette sit hus, så det er helt i tråd med tidens tendenser, så skal man forberede sig på simpelthen at få malet sin bolig. Det er dog uanset hvad en god ting at få gjort en gang imellem, da det frisker et hus eller en lejlighed op som intet andet. Når man så planlægger malerarbejdet, så skal man alliere sig men et malerfirma fra starten. På den måde kan man få rådgivning omkring farver og kombinationer fra fagfolk. Det er ikke alle malerfirmaer der er klar til at yde denne service, men mange er. Når du ser på paletten af farver, så er nøgleordet glæde. Dette kan vise sig i forskellige farver, afhængig af smag og temperament, men dette år bliver festligt, og det viser man med farver. Glem alt om hvide vægge, de skal i hvert fald ikke dominere hele hjemmet. Der skal turdes nogle modige farver, så venner og familie på besøg virkelig kan mærke livsglæden. Det bliver et år med langt flere middage og sammenkomster, så man skal have et hjem der inspirerer til dette. Et gæstfrit og åbent hjem, hvor man som gæst føler sig tilpas men også opløftet i.

Minimalisme og farver

Mange danskere har minimalistiske hjem, og hvis man har været vant til dette, med få eller ingen farver, så er det forståëligt hvis man trækker lidt i bremsen ved tanken om at få en farveeksplosion ind i sit hjem. Der er dog måder at bruge farverne, hvor de stadig følger en minimalistisk design filosofi. Hvis du anvender simple former eller streger i farve, som gennemløber huset, så kan du opnå en elegant blanding mellem det farverige, og det stramme udtryk. Men opfordringen herfra er at gå lige til grænsen af hvad du mener er god smag. Kun på den måde får du udfordret dig selv, og ender ud med et smukt og livligt hjem på den anden side af projektet.

Altid professionelt malerarbejde på Frederiksberg

Det kan ikke understreges nok, at man bør finde e proffessionel maler på Frederiksberg, der kan tage hånd om en sådan opgave. Det er ikke alle forundt, og især den glade amatør i hjemmet, der tror at man kan ordne det selv i et snuptag. Det kræver viden og erfaring, så der må man til fagfolk. Det er heldigvis nemt at finde malere på nettet, og få indhentet tilbud til sammenligning. På den måde sikrer man sig en fair pris og et veludført arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *