Se de nyeste Skjorteholdere!

Se de nyeste Skjorteholdere!

Er man træt af at ens trøje flyver op af bukserne ved det mindste stræk eller løft i armene og dermed får dig til at se skidt ud? Vi ved hvor vigtigt det er for dig at se lækker ud og sørge for at ens påklædning bare kører. Derfor har BalderClothes valgt at tilføje skjorteholderen til BalderClothes sortiment, så du ikke mere skal bekymre dig med at ens t-shirt flyver op af bukserne.  

Hvad gør en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent bette stilrent værktøj for dem, som vil have at skjorten skal forblive nede i bukserne. Vi tilbyder to modeller af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske model, hvor man bare monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op ved blusen og sikrer dig dermed at skjorteholderen ej er dig til besvær mens du bevæger dig og sikrer at trøjen er strammet helt op. Den anden udgave er balderClothes v2 udgave, som har to cirkler, der kan sættes rundt om sine lår og hæfter med klampere i skjorten 3 steder i hver side og herved sikrer blusen i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen vil helst den ene frem for den anden, da nogen synes det er mere lækkert at den er nede om låret og andre ønsker ikke noget om låret.  

Flere funktioner 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ej to mennesker har samme størrelse af lår, hvorfor vores v2 model kan reguleres i længde og bredde omkring benet, så du ikke behøver tænke over at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel starter at træne eller taber sig. Skjorteholderen kan herved nemt anvendes til piger.    

Mest benyttet til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at holde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt anvende skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ej blot benyttes til et socialt event som svendegilde, man kan sagtens benytte skjorteholderen på studiet, hvis du ønsker at fremstå professionel ud over for kollegaerne, men kan også snildt bruges derhjemme, hvis du nyder at du ser stilet ud hele tiden. Skjorteholderen kan hjælpe en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er 100 % på at se lækker ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er smart til en, der skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden muligvis ikke lige er så opmærksom senere på aftenen omkring dit outfit, som du var før på dagen. Her undgår man for at skulle tænke over at blusen flyver op af bukserne, når du danser ude på dansegulvet. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at ens outfit har behov for at din trøjen er nede i bukserne, så ved du, at man ønsker at dit påklædning ligeledes fremstår som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den smarte løsning til en. Da du ej tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke din trøje en tanke.  

  

  

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *