Kan man få en billig bilforsikring?

Kan man få en billig bilforsikring?

Har du bil, og mangler du en forsikring til den? Så er det klart, at du nok gerne vil have en forsikring, der ikke koster for mange penge. Det er dyrt at have en bil i forvejen, så man er for det meste interesseret i at spare penge de steder, man kan. Men kan det overhovedet lade sig gøre at finde en billig bilforsikring til ens bil? Læs mere om dette i denne artikel.

 

Hvor mange forsikringer skal du have?

Som bilejer skal du mindst have en ansvarsforsikring, før det overhovedet er lovligt for dig at køre rundt i din bil. Denne kan du naturligvis også finde til forskellige priser alt afhængigt af, hvor du vælger at tegne din forsikring. Nogle steder tilbyder billig bilforsikring i forhold til andre. Men det er ikke altid, at man som bilejer føler, det er nok med bare en ansvarsforsikring. Der er også andre forsikringer, du kan købe med, og så er det klart, at prisen stiger. 

 

En kaskoforsikring kan være pengene værd

Men selvom man betaler mere for sin bilforsikring, end det er nødvendigt, så kan det stadig være en god idé at overveje. Det er nemlig langt fra alt, der er forsikret, hvis du nøjes med at tegne en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring hjælper dig i tilfælde af, at du kommer til at lade skade på andres biler, men hvis du laver en skade på din egen, så dækker forsikringen ikke. Men hvis du vælger også at tegne en kaskoforsikring, så er du bedre sikret. 

 

Hvor gammel er din bil, og hvor meget har den kørt?

Din bilforsikring varierer i pris alt efter, hvor gammel din bil er, og hvor mange kilometer den har kørt. Det er klart, at der kan ske flere skader på en gammel bil, end der kan ske på en ny. Derfor er det altså nemmere at finde en billig bilforsikring med en nyere model. Men det er klart, at man nok også har sparet penge i forvejen, hvis man har købt en brugt bil. 

 

Hvem sidder bag rattet?

Din bilforsikring kan også variere i pris i forhold til, hvem der ejer bilen, og hvem der kører i den. Har du f.eks. ikke haft kørekort længe, så skal du betale lidt mere, end hvis du havde haft det i flere år. Til gengæld er der mange steder, hvor forsikringen derfor med tiden også kan blive billigere, så du måske ender med at have en billig bilforsikring til din bil, selvom det ikke startede med at være billigt. 

 

Høj eller lav selvrisiko?

Det er heller ikke ligegyldigt, om du har en høj eller lav selvrisiko. Det er også noget, der kan have en indflydelse på prisen af din bilforsikring. Men det er klart, at det også kan være pengene værd at have en forsikring, der virkelig dækker én godt ind. Det kan være, at du skal tage en snak med det sted, som du skal tegne din bilforsikring hos? Her kan man for det meste få hjælp til at tegne en forsikring, der passer til én. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *