Jeg genkender manglen på en ny skærm

Jeg genkender manglen på en ny skærm 

Mange forbruger med en telefon kender til problemet ved have en smadret skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af din hverdagsrutiner. Som alle er bekendte så er smartphone virkelig skrøbelige, hvortil selv ubetydelige slag kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og derved gøre din telefon ubrugelig. Du kender naturligvis til episoden hvor en ven har lånt jeres iPhone og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den normale skade på de moderne iPhones er påført deres skærme, da skærmene er særdeles følsomme for stød. Det åbenlyse beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje antal skader på mange slags mobiler på det internationale marked, har en stor del organisationer besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle investere i en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres mobil ikke bliver smadret hvis du skader den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle levere den bedste skærmbeskyttelse til kunderne. Vi har gennem en kort udviklingsproces skabt SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på de fleste parametre. Almindelig skærmbeskyttelse er designet med skrøbeligt materiale og kan derved ved leethed blive smadret ved mindre stød. Hvis du investerer i SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er designet af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen bevægelighed som derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage en del tab inden I vil se skader på sin skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så I ikke er efterladt med blottet steder på din skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte mobiltype, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Dette garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat mod mobil skader.  

Hvis du skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det afgørende at overveje pålægning, eftersom det skal være bekvemt for dig at montere selve skærmbeskyttelsen på jeres mobil, da I garateret har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse muligvis kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår I disse problemer, eftersom du får en monterings spartel, som assisterer dig med at udligne de trælse pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer en med at placere din skærmbeskyttelse bedst mulig, så I undgår at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder skævt på telefonen og herved ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for montøren at placere, hvorfor vi er meget stolte af dette redskab til placering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *