Det danske måltid i 15.000 år

Dato/klokkeslæt

05/11/2019
19:00 - 21:00

Sted
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa


Underviser
Bettina Buhl,
cand.mag., museumsinspektør Det Grønne Museum

Pris
50 kr.

Tilmelding
Ingen

……………………………………………………………………………..

Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie
i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen
gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken
og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de
ældste danske kogebøger.

Foredragsholder museumsinspektør Bettina Buhl er
madhistoriker, cand.mag. i historie og kommuni-
kation, museumsinspektør og arbejder dagligt med
forskning og formidling af dansk madhistorie i
MADENS HUS på Det Grønne Museum.
Forfatter til talrige artikler og til bøgerne Historien
om danskernes mad i 15.000 år,
Danskernes småkager – et småkageleksikon, Sovs
skal der til – opskrifter og historie, Badehotellets
kogebog samt en madhistorisk bogserie for børn.

Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange
projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende
mad. Hun er idémager og kreativ udvikler til flere
madhistoriske udstillinger og events og er desuden en
ivrig foredragsholder.
I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager
Bettina med køkkenhistorisk viden og ideer til menuer
og tilberedninger.

Arrangeret i samarbejde med Djurslands Museumsforening og
Slægts- og Lokalhistorisk Forening fir Djursland

 

BEMÆRK ved tilmelding:
Udfyld venligst felterne: Navn, Telefon og E-mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der sker ændringer i programmet.
Hvis du ikke har en email-adresse, skal du bruge denne: no@rep.ly

Norddjurs Folkeuniversitet
v/ Birgit Årsnes
Sommerlyst 55
8500 Grenaa
Tlf.: 8632 0885 / 23448014

info@norddjurs-folkeuni.dk

www.norddjurs-folkeuni.dk
Du er her: HomeArrangementDet danske måltid i 15.000 år