Det danske måltid i 15.000 år

Dato/klokkeslæt

26/03/2019
14:00 - 16:00

Sted
Fjellerup Aktivitetshus, Niels Juels Plads 3, Fjellerup, Glesborg


Underviser
Bettina Buhl,
museumsinspektør ved Det Grønne Muesum

Pris
50 kr.

Tilmelding
Til Bent Sølyst, tlf. 2711 7794
Billetter kan også købes ved døren

……………………………………………………………………………..
Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie
i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen
gennem tiderne.
Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal
vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Bettina Buhl, er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder dagligt
med forskning og formidling af dansk madhistorie i
MADENS HUS på Det Grønne Museum.
Hun er forfatter til talrige artikler og til bøgerne
“Historien om danskernes mad i 15.000 år”,
” Danskernes småkager – et småkageleksikon”,
“Sovs skal der til – opskrifter og historie”,
“Badehotellets kogebog” samt en madhistorisk
bogserie for børn.

Bettina Buhl bidrager som madhistorisk konsulent på
mange projekter og til tv- og radioprogrammer om mad.
Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder.
I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager
hun med køkkenhistorisk viden og ideer til menuer
og tilberedninger.

Arrangeret i samarbejde med Tirsdagsklubben i Fjellerup

BEMÆRK ved tilmelding:
Udfyld venligst felterne: Navn, Telefon og E-mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der sker ændringer i programmet.
Hvis du ikke har en email-adresse, skal du bruge denne: no@rep.ly

Norddjurs Folkeuniversitet
v/ Birgit Årsnes
Sommerlyst 55
8500 Grenaa
Tlf.: 8632 0885 / 23448014

info@norddjurs-folkeuni.dk

www.norddjurs-folkeuni.dk
Du er her: HomeArrangementDet danske måltid i 15.000 år